We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

“Know all the theories,
master all the techniques,
but as you touch a human soul be just another human soul.”

― C.G. Jung

Rene de Baaij

Advies, Coaching en Counseling

Professionals, managers en bestuurders staan voor grote uitdagingen in de snel veranderende wereld. De wereld verandert voortdurend, de markt en de maatschappij zijn in beweging, en de druk om te veranderen en te innoveren is groter dan ooit tevoren.

In mijn praktijk bied ik gespecialiseerde begeleiding voor mensen met een transformatieopgave in complexe dynamische omgevingen. Als ervaren, ervaren en toegewijde professional help ik je bij het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele groei.

We gaan aan samen de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele leiderschap, zodat je kunt voldoen aan de unieke eisen en verantwoordelijkheden die jouw rol en positie met zich meebrengt.

De begeleiding die voor jou op maat gemaakt is, omvat advies, coaching en counseling die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bevorderen. Inclusief advies op het gebied van management, leiderschap, organisatiekunde en veranderkunde.

Ik heb bijzondere aandacht voor de relatie tussen wie je bent en de manier waarop je je in de wereld om je heen manifesteert. Dit is relevant voor de management- en leiderschapsvraagstukken en de complexe organisatiekundige en veranderkundige uitdagingen waarmee je in deze dynamische tijden geconfronteerd wordt.

In de praktijk blijkt dat persoonlijke groei de kern is van effectief leiderschap. We helpen je je leiderschapsstijl te verbeteren, effectieve communicatie te ontwikkelen en invloedrijk te handelen. Het is mijn ambitie om jouw leiderschapspotentieel te ontsluiten, zodat je zowel als mens als professional groeit en je leiderschap binnen jouw organisatie versterkt.

We kijken niet alleen naar individuele groei, maar ook naar de complexiteit van jouw organisatie en de uitdagingen waarmee je als manager en leider wordt geconfronteerd. Hierbij deel ik mijn kennis en ervaring om advies en ondersteuning te geven vanuit een organisatiekundige en veranderkundige insteek. Denk aan onder andere strategieontwikkeling, de organisatie- en leiderschapscultuur, de dynamiek op bestuurlijk en managementniveau en het vermogen van jouw organisatie om te transformeren.

Kortom, in onze praktijk voor advies, coaching en counseling werken we met jou aan het versterken van jouw leiderschap en het verbeteren van jouw organisatie, zodat je succesvol kunt navigeren door de uitdagingen van deze complexe en dynamische tijden.
Of ga naar:

"The privilege of a lifetime is to become who you truly are."

― C.G. Jung

Rene de Baaij

Aanpak

 • Samen plannen we een intakegesprek. Na de intake beslissen we wederzijds of het zinvol is om samen aan de slag te gaan.
 • In overleg kan de kennismaking ook uitgebreid worden met een gesprek met een toezichthouder, HR-functionaris of leidingevende. Dit als de organisatie graag samen de doelstellingen van het traject wil vaststellen.
 • In overleg maken we gebruik van het Odin Development Compass en eventueel andere vragenlijsten. Deze meting en vragenlijsten zorgen dat we samen snel en effectief inzicht krijgen in jouw persoonlijk potentieel en professionele vraagstuk.
 • In ons vervolggesprek bespreken we de algehele casuïstiek en de eventuele uitslagen van metingen en vragenlijsten. Na elk gesprek krijg je eventueel een reflectieopdracht, een casus opdracht of een voortgangsanalyse.
 • Na het laatste gesprek ronden we af met een evaluatie. In overleg kan de evaluatie ook uitgebreid worden met een gesprek met een toezichthouder, HR functionaris of leidingevende. Dit als de organisatie graag samen de resultaten van het traject wil vaststellen.
 • Alle informatie wordt als strikt vertrouwelijk behandeld en zal op geen enkele wijze gedeeld worden met derden.
Traject aanbod:
 • Gericht op Persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Èn aandacht voor organisatie en veranderkundige casuïstiek
 • Intake, 5 gesprekken, evaluatie
 • Odin Development Compass meting en eventueel andere vragenlijsten
 • 2 à 3 uur
 • Locatie Groesbeek: €4.950,- (excl. BTW)
 • Locatie Client: 6.450,- (excl. BTW)
 • In overleg kunnen er afwijkende of aanvullende afspraken gemaakt worden.

René de Baaij
rene@debaaij.com
0641924275

Jonkershof 16
6561 AL Groesbeek

"Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes."

― C.G. Jung

Rene de Baaij

Advies, Coaching en Counseling

Het is mijn passie om mensen, teams, management en bestuur in hun kracht te zetten en hen het vermogen te geven om op lange termijn succes en groei te realiseren.

Dit alles met aandacht voor de relevantie voor klanten en markt, de belangen van aandeelhouders en maatschappelijk belanghebbenden, en de betekenis van de organisatie voor de mensen en hun gemeenschap.

Mijn natuurlijke focus op duurzame verbinding en betekenisvolle relaties, geeft mij het vermogen om langdurige vertrouwensrelaties op te bouwen. Loyaliteit en commitment vormen hierbij de kernwaarden die mijn handelen sturen.

Mijn kennis en vaardigheden heb ik opgedaan diverse rollen en contexten, waarbij ik me vooral heb gericht op bestuur, management en leiderschap om mensen en organisaties strategisch te ontwikkelen. Ik verbind daarin een bedrijfskundig en informatiekundige achtergrond met organisatiekundige en veranderkundige expertise. 

Mijn ervaring strekt zich uit van nationale to internationale organisaties, op het grensvlak van private en publieke vraagstukken. Ik heb gewerkt met een veelheid aan organisaties en sectoren in Nederland en Europa, en in ontwikkelingslanden in Azië en Afrika. Variërend van multinationale concerns tot kleine specialistische organisaties. 

Je vindt mij overal waar behoefte is aan vernieuwing en ontwikkeling, in relatie tot dynamische en complexe vraagstukken. Mijn aandacht richt zich daarbij met name op strategie en organisatie, management en bestuur, cultuur en leiderschap. 
René de Baaij
rene@debaaij.com
0641924275

Jonkershof 16
6561 AL Groesbeek

René de Baaij

René de Baaij
rene@debaaij.com
+31 (0) 641924275

Jonkershof 16
6561 AL Groesbeek

Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved
Of ga naar:

Contact